lørdag 10. desember 2011

Ett julekort til

Her er enda et kort som jeg lagde forrige helg. Motivet er farvelagt med Prismacolor på Craft og snøkrystallene er en MS punch.

fredag 9. desember 2011

Tag kort

Her kommer et vintage tag kort jeg lagde forrige helg. Papirer fra Ladybug og Pion og motivet er fra et av Pions nydelige klippeark. Swirler fra Bosskut, ramme og snøkrystall fra Spellbinder og tekst fra NSS.


onsdag 7. desember 2011

Ny dies

Denne nydelig diesen fra Memory Box dumpet ned i postkassen min for noen uker siden. De har mange flere lekre dies, men de ble fort utsolgt så jeg klarte bare å sikre meg denne. Flere skal i hus etterhvert det er helt sikkert! Mønsterpapir fra Marianne design og tekst fra NSS. Beklager dårlig bilde av innsiden.





mandag 5. desember 2011

Julekort

Synes ikke jeg kommer ordentlig i gang med julekortene i år, og det spøker for at alle får hjemmelagde kort av meg denne julen.. Men det er enda noen uker igjen! Her kommer et par stykker jeg fikk inspirasjon til fra Ett trykk.



Papir fra Maja Design og motivet er farvelagt med copics.Tekster fra NSS.




Og hadde jeg først lagd ett kort med vindu, måtte jeg prøve ett til i et annet format og andre farver :) Papirer fra Inkido, tekst fra NSS og motivet er to digitale motiv jeg har maskert sammen og farvelagt med copics.

søndag 4. desember 2011

Sjokoladeeske

Har lenge hatt lyst til å lage en slik sjokoladeeske til Freias Melkehjerter og når Marianne var så snill å gi meg målene fikk jeg endelig gjort det! Må innrømme at jeg ikke ble veldig fornøyd med denne, men det er et første forsøk.. Papirer og motiv fra Pion, tekst fra NSS og bord fra Stempelglede. Swirlstempelet husker jeg ikke hvor er fra.