torsdag 26. november 2009

Ny utfordringsblogg!

Sketchy Colors drives av 4 dyktige og kreative damer, så dette blir veldig bra! Det er vel verdt å ta en titt innom, de har en blog candy (eller to) gående nå :)


søndag 22. november 2009

Transformerseske

Har fått tak i noen CD'er med gamle Transformerstegnefilmer. Jeg lagde denne esken til å ha de i, og da blir det vel en julegave til noen :) Forsiden

Den ene siden. (Begge er like)
Baksiden



Bursdagskort

Ett bestillingskort har det også blitt i helgen :)

Turkis julestjerne

Dette stempelet har jeg ikke brukt på lenge, og fikk lyst til å gjøre noe annerledes med det. Det er ikke så lett å se på bildet, men dette kortet glitrer!

Flaskekort

Skulle ha lagd flere av disse, men foreløbig har det blitt ett. Klaff med skrivefelt under motivet.

Ett nytt lys


Har fått lagd et lys til i helgen. Motiver fra motivet.com og tekst fra Ett trykk. Farvelagt med copics.

Julestrømpekort

Her er ett julekort jeg glemte å legge ut sist. Malen har jeg fått fra Gro :) Motivet printet ut fra en CD fra Diamond Stamps. Farvelagt med Copics.

søndag 15. november 2009

Flere julelys

Jeg har virkelig fått dilla på å lage disse lysene. Det er morsomt og enkelt, og en super gave til den som "har alt". Den ene siden av lyset med guttekoret fra Sarah Kay
Den andre siden med motiv fra Papilio og tilhørende fyrstikkeske.

Nisselys med mavebelte og motiv fra Papilio


Nisselyset uten mavebelte og med tilhørende fyrstikkeske. Bjellekransen er fra Motivet


Den andre siden av lyset uten mavebelte

Kleenex-boks

La bort julekortene for en liten stund, og lagde denne Kleenex-boksen. Helt julefritt er det ikke, da det er en julegave :) Idéen til denne fikk jeg fra Marianne (surprise!), og de er morsomme å lave!
Motivene er fra Funky Kits og farvelagt med Copics.

fredag 13. november 2009

Litt jul som ikke er kort :)

Fikk nyss om et nytt blad på markedet, Magnolia Ink, og der fant jeg en beskrivelse på hvordan man kunne dekorere lys med silkepapir og stempler. Måtte jo prøves, og her er resultatet:Motivene er fra HS og farvelagt med Copics.
Jeg lagde også en matchende fyrstikkeske til, så det blir vel en julegave dette :)

Julekort igjen

Har fått lagd ett julekort etter treffet også, med lånt trykk fra Marianne :) Har embosset rundt kanten med stempel fra Stempelglede, farvelagt med Copics, Spellbinder ramme og tekst fra NSS.

torsdag 12. november 2009

Kort fra Scraporama treffet på Norges Varemesse

Som vanlig er jeg ikke særlig produktiv på treff, men noen kort ble det da. Lagde en forside for Shorty n' friends også, men den glemte jeg å ta bilde av. Eller jeg var vel ikke veldig fornøyd med den.. Bursdagskort til pappa. Motivet er fra North Star Stamps og teksten fra Ett Trykk. Farvelagt med Copics.

Trappekort. Denne bretten lærte jeg av Marianne i fjor. Snømennene er fra by Evy, snøballer fra Magnolia og tekst fra North Star Stamps. Farvelagt med Copics. Spellbinder snøfnugg og ramme.

Z-kort med Dexter fra Motivet. Farvelagt med Copics og Pro Marker.


Her har jeg stemplet og embosset motivet på en kloss som er farvet med Distress. Snøfnuggene er stemplet med Pearl-dabber.

Motivet fikk jeg låne av Marianne og klossen er kjøpt hos North Star Stamps.