onsdag 19. august 2009

Jul i huset!

Julen kom veldig overraskende dalende ned i postkassen min her om dagen. Det ble et enkelt julekort med denne skjønne karen fra Motivet. Jeg synes han i seg selv er så dekorativ at jeg ikke brukte mere pynt på dette kortet. Farvelagt med Copics.

Jordbærjente

Et bestillingskort fra en nabo. Solen kom inn gjennom vinduet når jeg tok bildet, derav skyggene på bildet. Motiv fra Hänglar & Stänglar, farvelagt med Copics.

"Ny" PC :)

Det er så mange fancy og stilige lap-toper på markedet nå, mens min er ganske så kjedelig og mørkeblå. Siden jeg ikke har råd til noen ny lap-top, kunne jeg kanskje gjøre noe med den jeg har? Et par stempler jeg liker godt og Paint dabber i farven Pearl gjorde susen!








torsdag 13. august 2009

Notatbok

Ett nytt skoleår er i gang og jeg måtte ha meg en ny notatbok til møter og andre ting, men den var jo litt kjedelig synes jeg... Det kunne jeg jo gjøre noe med, og slik ble den:





2 bestillingskort

Her kommer 2 kort jeg har fått bestilling på, ett bryllupskort og et venninnekort. Da er det bare å håpe at bestilleren blir fornøyd :) Motivet på venninnekortet er farvelagt med Copics.








onsdag 5. august 2009

Sukkersøtts jubileumsutfordring nr. 3

Sukkersøtt feirer 1-års jubileum i disse dager og en av utfordringene var å lage det "fineste kortet du kan". Jeg synes disse rammekortene blir litt ekstra, og denne gangen fikk jeg lyst til å lage ett med julemotiv! Rammen har jeg kledd med strukturpasta for å få en snø-effekt og hatt på litt Stickles. (Synes ikke på bildet).