søndag 28. juni 2009

Award og utfordring

Jeg har fått denne morsomme award/utfordringen fra Marianne, tusen takk! Jeg må røpe 10 sannheter om meg selv før jeg sender den videre til 7 bloggere jeg liker å følge.

Her er reglene:

This award is "For a blog whose content or design, in the giver's opinion is, brilliant". The conditions of the award are:
♥ I must thank the person who gave me the award.
♥ I must list their blog and link to it.
♥ I must list 10 honest things about myself.
♥ I must put a copy of The Honest Scrap Logo on my blog.
♥ I must select at least seven other worthy bloggers & list their links.
♥ I must notify the bloggers of the award.

Jeg måtte tenke litt over hvilke sannheter jeg skulle røpe om meg selv, men her kommer de:
  • Jeg røyker
  • Jeg er avhengig av sjokolade og Pepsi Max
  • Jeg elsker katter (som jeg har) og hester (som jeg har hatt)
  • Jeg har en sønn på 9 år
  • Jeg bor i generasjonsbolig
  • Jeg er utprega B-menneske
  • Jeg hater husarbeid
  • Jeg digger scrappetreff, messer og shopping!
  • Jeg har tannlege- og edderkopp skrekk
  • Jeg må innom Facebook minst 2 ganger om dagen...

Det var 10 sannheter om meg :) Award og utfordring sender jeg videre til disse flotte bloggerne: Anne-Kristine, Anita, Beata Ewa, Trine, Snuppeline, Gry og Hege Annie

lørdag 27. juni 2009

Blogcandy hos Motivet!

Gå til Motivets Blog og se den flotte Candyen som ligger der! Disse stemplene er bare helskjønne!

tirsdag 23. juni 2009

Til to gode kollegaer

Her er to kort jeg lagde til to gode kollegaer som hadde sin siste arbeidsdag i dag. Jeg fikk prøvd noen av de nye Sugar Nellie stemplene mine og jeg måtte jo prøve roser til slutt jeg også... Sa for en stund siden at jeg ikke likte roser noe særlig, men de er visst ganske OK allikevel :D Begge motivene er farvelagt med Copics og Pro Markers.





torsdag 18. juni 2009

Mjøstreff 2009

Jeg hadde en flott helg på Hamar og storkoste meg med Mjøstreffet og litt shopping på Unik Hobby! Jeg kom i mål med fire kort i løpet av helgen, og det er ikke så værst til meg å være :) Et av kortene ble gitt bort før jeg rakk å ta bilde, men her kommer de andre tre.

Dette kortet skal læreren til guttungen få, som takk for dette skoleåret.





Jeg fikk meg to nye personlige stempler fra Scrapmagasinet i helgen, og dette er ett av dem. De er selvfargende, noe som betyr at du ikke trenger en stempelpute ved siden av og stempelet er alltid klart til bruk! Flott ikke sant?
Et herrekort til en av utfordringene på lørdag. Stempel fra North Star Stamps farvelagt med Pro Markers.



Dette kortet har sin egen historie... Det ble komponert meget sent lørdagskvelden og etter mye frustrasjon og prøving og feiling med pynt og oppsett var jeg noenlunde fornøyd og limte det sammen.... Opp-ned!! Dagen etter fikk jeg fikset det, og sånn ble det til slutt:

onsdag 10. juni 2009

Sukkersøtt utfordring nr. 43

Utfordringen denne gangen var å lage kort etter en skisse. Lenge siden jeg har brukt disse stemplene, men de passer jo bra til et fiskekort.
Nå ser jeg frem til Mjøstreffet i helgen og pakker for harde livet. Det er ikke lett å begrense antall kolli, men vi får nok plass i bilen! Er så heldig at jeg skal reise sammen med Marianne og jeg tror vi får en knall helg på Hamar!




Sparebøsse

En enkel sparebøsse til høstens messer! Det ga mersmak å lage denne, så det er ikke umulig det kommer flere her :)

torsdag 4. juni 2009

Vintagekort

Fikk en bestilling på et kort til en dame som elsker å samle på krimskrams og snurrepiperier. Det første som slo meg var at et Vintagekort måtte passe perfekt, og siden det ikke er min stil i det hele tatt ble det litt av en utfordring! Ble ganske fornøyd med resultatet :)


Fantasykort

Et bestillingskort fra en nabo til datteren som blir 16. Hun er veldig interessert i Fantasy-sjangeren og da synes jeg dette bildet passet fint. Kortet er enkelt med pyntepapir, primablomster og perleswirler.